Acest magazin online este administrat de firma Akt Decor Grup înființată în anul 2004, cu un capital 100% românesc.

Principalele obiective ale firmei sunt proiectarea și realizarea mobilierului și decorațiunilor din fier forjat pentru spații interioare și grădini.

Ne adresăm clienților care apreciază calitatea la un preţ competitiv, care caută piese de mobilier ce se pot regăsi în ambiente romantice, rustice, clasice sau moderne.

Scopul grupului nostru este ca dumneavoastră să aveți o experiență frumoasă în colaborarea cu noi, începând cu alegerea mobilei pe acest site și terminând cu livrarea și instalarea ei în căminul dumneavoastră.

Vrem să comandați la noi știind că com încerca să vă mulțumim pe deplin. Suntem permanent la dispoziția dumneavoastră prin intermediul site-ului și telefonului .

Suntem buni, avem o lungă experiență în acest domeniu, însa nu suntem perfecți. Magazinul este încă în construcție, știm că mai lipsesc dimensiuni ale produselor, mostre de material, texturi sau culoare. În cazul în care doriți informații suplimentare sau să ne semnalați ceva ce nu vi se pare în regulă o puteți face la telefon: 0723 150 590, sau prin email folosind formularul de la pagina de contact.

Credem cu sinceritate că satisfacția dumneavoastră este un câștig pentru noi.